Referencer

Kundeliste

Film- og tv-selskaber, teatre, biblioteker, skoler, institutioner
– Det Kongelige Teater
– Folketeatret
– Operaen
– Copenhagen Opera Festival
– Hvidovre Musikskole
– Rialto Teatret
– Privatteatret
– Teatret Zeppelin
– Messecenter Herning
– Jesperhus Feriepark

Film & TV:
– DR
– TV2
– TV3
– TV2-Lorry
– Discovery ID
– Norsk TV2
– Nordisk Film

Testimonials:

COPYDAN.
Michala Hauge Kofoed, konsulent:

Stuntworkshoppen med Klaus Hjuler gav os ikke bare en på kassen og en på opleveren, vi lærte også, at alt i bund og grund handler om tillid og om at dele ansvar for en opgave.

Så selv om Klaus egentlig kun var tænkt som et festligt indslag til fredagsbaren, hvor vi kunne smage lidt på en glamourverden, der ligger langt fra vores kontorlokaler, fik vi noget med os, som vi også kan bruge på kontoret.

Han formåede med sit tillidsvækkende væsen og drengede smil at skabe en afslappende stemning, der brød genertheden ned, selv da han kastede os ud i den noget uvante opgave at give en kollega tæsk. Og tænk engang, vi sparkede, slog, hev i hår, hylede og skreg, helt uden at nogen kom til skade.

 

KLOSTERMARKSSKOLEN, ROSKILDE.
Lotte Nowack, teateransvarlig lærer:

Klaus er god til at skabe kontakt med elever, han henvender sig til dem i deres sprog, og han kan få dem til at synes, at det er sjovt at lave stunts. Han formåede at holde eleverne fanget af opgaven på trods af forløbet (9 klokketimer). Vi lærere oplevede elever praktisere kropslige kompetencer, vi ikke troede de havde, og eleverne fik flyttet grænser i forhold til at turde stole på hinanden, når man “slås”.

En dag med Klaus Hjuler er givet godt ud både i forhold til det kropslige, at afprøve “det farlige”, men også i forhold til at skabe tillid og tryghed eleverne imellem.

Efterfølgende har vi fået megen positiv respons på vores meget livagtige slagsmålsscene i vores gangsterkomedie.

Med Klaus Hjuler får man full value for money, og Klostermarksskolen anbefaler ham som kompetent underviser og stuntmand.

 

KORSØR FILMKLUB.
Brit Hammer, formand:

En gymnastiksal, et par rullemåtter, en masse kampklare børn og så en stuntmand. Så kan en eftermiddag ikke blive meget bedre. 20 børn fra Korsør Filmklub havde glædet sig længe til denne dag, hvor de skulle lære at falde og slås.

Det var utroligt at se, hvad Klaus havde opnået med bare to timers undervisning. Børn der kunne sparke, slå og grine.

Det er stærkt anbefalelsesværdigt at få Klaus ud og træne med ungerne. Vi skal helt klart gøre brug af Klaus igen.